JOS OVU NOC ZA NJENE OCI FREE DOWNLOAD

Ni danas ne znam kako je imala snage svakog jutra da mi pokloni osmeh. Beograd se igra svetlima. Neka baba-roge vrebaju iz prikrajka, nju to ne zanima. Miholjsko leto je brojalo poslednje dane. Znam i gde i ako odem, idem sama. Gde se izgubila sva ona hrabrost koja me je vodila u ranijim danima?! Show my social media links facebook.

Uploader: Vukasa
Date Added: 21 March 2005
File Size: 43.95 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 85908
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Amar Gile mos Jos ovu noc za njene oci – live – Pobednicki koncert – Kakanj Podstakli su me da pitam: I letim, visoko letim Pred svetom borac, ponekad drska, bezobrazna, ponekad tajanstvena, ponekad hladna, uvek jaka, uvek hrabra, uvek ponosna.

Automatically share your activity on Facebook. Ne vredi, kasno je Je li to to?

Neke osobe tako lako zaigraju u srcu, tako lako kradu misli. Samo hrabri padaju jer samo hrabri i lete.

  REVATHI SHANMUGAM BOOKS FREE DOWNLOAD

Je li to ljubav? Zaista volim mirise koje mi dan potura.

Pjesme (Šimić)

Ne vredi, fali mi tvoj osmeh za ovu slagalicu. Help us build the world’s largest lyrics collection by contributing lyrics here. Zaboravljamo da, ma koliko mala bila krila bubamare, nose je tamo gde je potrebno. Bila je neka lagana pesma tih meseci. I kad saberm dva i dva, Ti si uvek u debelom minusu u mojoj glavi. Verujem da svako od nas u sebi krije par izdanja samog sebe. Miholjsko leto je brojalo poslednje dane.

Neki koraci koji nikada ne stignu. Smem li svuda biti ponosna srpkinja?

Saban Saulic – Jos ovu noc za njene oci by cenata – HulkShare

I ne, nisam tu. Znam svet je nestao. Bilo je jedno letnje jutro i jedno zvono na vratima i jedan osmeh iza njih. Gde god sam stizala posle toga, nisam nalazila dom.

Je li ostalo imalo te hrabrosti da verujemo u jedan zagrljaj? Neki ratovi, neke godine, neke suze su izbrisale moj trag tamo. To leto je mirisalo na lubenicu i dah oblaka. Nesmem dozvolliti da mi krune srce oni koji ga nikad nisu umeli udomiti. Znam i gde i ako odem, idem sama.

  UNAZUKIN WALLPAPER

Samo za nju – Šaban Šaulić – intro TAB – Yesiloveguitar

Jednom si rekao da su u meni tri osobe. Ista nam je Bosna srce crtala. Ono radi na neki svoj mehanizam. Nije ovo dan za moju bajku Njne ova pepeljuga ipak veruje da jednom, negde, neko Uzdah, dva, gomila kilometara Tih dana mi je sunce spavalo na ramenu, a tvoj poljubac na vratu.