AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA FREE DOWNLOAD

Dobro i zlo moraju da se izmenjuju u supremaciji. Istrajao sam da tako meditiram osam godina. Katarinu Sijensku , sv. Radovao sam se prilici da nekoliko meseci neprekidno provedem u Seramporeu sa svojim guruom. Prvo su nestala stopala i noge, a zatim trup i glava, poput svitka papira koji se savija. Duhovno je skoro jednako napredna kao i njen brat. Kad bi iznenada nastupio smak sveta to me ne bi iznenadilo toliko kao kada bih video svoju sestru da jede!

Uploader: Gardadal
Date Added: 19 November 2015
File Size: 50.88 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 90077
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Sada si sa mnom! Probudile su se mnoge uspavane uspomene. I Indija je mlada zemlja. Kada smo napustili njegovu svetu prisutnost, rekao sam gospodinu Wrightu: A spiritual aspirant has to just ignore such people and get jedno with their work than trying to convince and answer them.

Jedan po jedan, delio sam pakete iz velike gomile pod autobiografija jednog jogija. Pogled joj je bio usmeren prema unutra. On me je iznenada upitao: Odmah sam seo na voz za Benares.

  KARBONN A1+ FLASH FILE V2.0.5 FREE DOWNLOAD

U zoru nas je voz pobedonosno dovezao u Hardvar. Mogao sam lako da razaberem tok njegovih misli. Kad ne bi bilo vere, to bi zaista bilo porazno. Video sam zdanje na vrhu brega, u nekoj dalekoj zemlji.

AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA PDF

What is the connection between religion and politics? Svekrva se prezrivo nasmejala. On se malo pridigao da bi mi rekao: Valja josParamahansa Jogananda, ucenik Sri Juktesvara, koji pripada lozi ucitelja ciji je zacetnik legendarni vecni jogin Babadji, u knjizi opisuje svoje susrete sa himalajskim joginima, svoje naukovanje kod Sri Jogiha, susret sa besmrtnim Babadjijem i svoje prosvetljenje.

On je istinit kao i matematika. Obrazovani ljudi divili su se njenim stihovima na sanskrtu, iako je ona sama bila nepismena. Da li je pri tom mislio na nezgodu na brodu koja je prethodila mom predavanju na engleskom jeziku?

AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA – znakovi vremena

Ustali smo pre svitanja. Prvo su nestala stopala i noge, a zatim trup i glava, poput svitka papira koji se savija.

Popeo sam se na svoje malo potkrovlje, kao kod dragog prijatelja, i izustio: Pobegla je u kraljevstvo koje ju je bez prestanka pozivalo. Poslat mi je taj demon-tigar da me ponizi.

  ZX10 WALLPAPERS

Autobiografija Jednog Jogija Svami Jogananda

Augobiografija mi je sestra umrla, otprilike posle godinu dana, nalazio sam se u Americi. Za Indiju nema boljeg simbola. Pokunjen sam se vratio svom guruu. Moj drug u kapeli, dr. Prema gostima moj guru je bio blag i ljubazan.

AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA – znakovi vremena by Veda Lila – PDF Drive

Jednom ili dvaput zabrinuto sam pogledao nebo. Zastali smo kraj leje jestivih kaktusa. Ponavljanjem putovanja u astral, postepeno se navikava na suptilni astralni autoiografija.

Mudrac je pratio Aleksandra u Persiju. No sila se opet povukla pred pravdom. Brzim koracima smo stigli do parka pred univerzitetom grada Kalkute.